søndag 10. mars 2013

RED CURRY CHICKEN


Denne retten kan du lage både til hverdag og til fest. Hvor sterk retten blir, tilpasser du enkelt med mengden av chili. Kokosmelken legger en herlig, søt demper på det sterke krydderet. Du kan bruke lett kokosmelk hvis du ønsker at retten skal inneholde mindre fett.

Ingredienser
3 ts rød curry pasta
1 boks lett kokosmelk
600 gr. kyllingfilet, skåret i biter
2 ss fiskesaus
1 ss brunt sukker
1 ts finrevet limeskall
1 rød chili, finhakket
1 vårløk, i små biter
1/2 kinesisk hvitløk
1 grønnpaprika, i grove biter
1 rød paprika, i grove biter
1 pakke sukkererter, delt i to
Ris

- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Sett pannen på middels varm og ha red curry paste i en panne.
- Tilsett kokosmelk samtidig som du rører.
- Tilsett kyllingbitene og la det koke til kyllingen er gjennomkokt.
- Tilsett fiskesaus og brunt sukker. Rør godt.
- Tilsett lime, chili, vårløk og hvitløk. Rør godt.
- Tilsett paprika og sukkererter.
- La det surre ca. 5 minutter før servering.
- Server med ris.

Tidsforbruk: 30 minutter.
Porsjoner. 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar