Jeg prøver ofte ut nye oppskrifter. Denne fiskeretten ble en stor suksess blant små og store. Det er gøy å lage mat når alle i familien går mette og fornøyde fra matbordet.
Ingredienser
500 gr. skinn og benfri laksefilet
1 pose teriyakisaus
1 pk. eggnudler
1 rød chili, finhakket
1/2 kinesisk hvitløk, finhakket
2 sjalottløk, finhakket
2 vårløk, finhakket
2 ts frisk ingefær, finhakket
1 ss smør
Bladpersille, finhakket
1/2 honningmelon, skåret i biter
1 rød paprika, skåret i biter
2 ts frisk ingefær, finhakket
2 dl lett crème fraiche
Salt og pepper
- Sett stekeovnen på 150 grader.
- Legg fisken i en ildfast form og hell over teriyakisaus. Kvern over litt salt og pepper.
- Stek fisken i ca 20 min. til den er knapt gjennomstekt .
- Kok eggnudler som anvist på pakken.
- Ha chili, hvitløk, sjalottløk, vårløk og ingefær i en varm panne og la det surre i litt smør i 3-4 min.
- Tilsett bladpersille til slutt.
- Ha melon og paprika i en bolle, vend inn litt finhakket frisk ingefær og crème fraiche.
- Server laks og chili/løkblandingen på en seng av eggenudler med melon- og paprikasalat ved siden av.
Tidsforbruk: 30 minutter.
Porsjoner: 4.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar