Deilig og smakfull kylling med en pesto av soltørkede tomater. Enkel og smakfull middag som du lager på kun 40 minutter. Enjoy!
Ingredienser
600 g kyllingfilet
1 ss olivenolje
Salt
Pepper
2 ss pinjekjerner
Ingredienser pesto
100 g soltørkede tomater i olje, hakket
1/2 kinesisk hvitløk, finhakket
4 ss pinjekjerner
1 dl olivenolje
Salat
Ris
- Kok ris etter anvisning på pakken.
- Sett stekeovnen på 200 grader.
- Ha soltørkede tomater, hvitøk, pinjekjerner og olje i en stavmikser. Kjør det sammen til en grov pasta.
- Legg kyllingfiletene i et ildfast form. Pensle hver kyllingfilet med olje og legg 1 ss pesto på hver kyllingfilet. Bruk baksiden av en skje til å spre pestoen utover, slik at den dekker toppen av hver filet.
- Fordel resten av pestoen i formen.
- Fordel resten av pestoen i formen.
- Stek kyllingen i ovnen i ca. 30 minutter til den er gjennomstekt. Når du stikker en stekenål i den tykkeste delen av kyllingen skal det komme ut klar kjøttsaft.
- Server med et dryss av ristede pinjekjerner.
- Tilbehør: Ris og salat.
Tidsforbruk: 40 minutter.
Porsjoner: 4.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar