søndag 13. oktober 2013

PASTALAKS


Er det noe jeg liker, så er det enkle og raske oppskrifter på middager. Klarer jeg å lage en god og sunn middag på 30 minutter er jeg kjempe fornøyd. Oppskriften på denne retten fant jeg på godfisk.no. I tillegg til ingrediensene som stod i oppskriften har jeg tilsatt hvitløk og litt creme fraiche. Veldig enkelt og veldig godt!

Ingredienser:
500 g laksefilet, uten skinn og bein  
0,5 stk purre, skåret i skiver
0,5 blomkål, delt i små buketter
150 g erter
3 dl matfløte
1,5 dl matyoghurt
1 ss creme fraiche
1/2 kinesisk hvitløk, finhakket
Salt
Pepper
Fersk tagliatelle til 4 personer

- Skjær laksen i terninger.
- Kok purre, blomkål og erter i matfløte.
- Rør inn matyoghurt, creme fraiche, hvitløk og smak til med salt og pepper.
- Legg i laksen og la trekke i 1-2 minutter, til laksen er gjennomkokt.
- Kok pasta etter anvisning på pakken.
- Server.

Porsjoner: 4.
Tidsforbruk: 20 minutter.

1 kommentar:

  1. JA til slike raske middager. Fisk er skikkelig "fast food" :)

    SvarSlett