Ingredienser
4 stk kyllingfilet, skåret i tynne strimler1 stk rød paprika, skåret i strimler
1 stk grønn paprika, skåret i strimler
1 ss frisk ingefær, finhakket
1/2 rød chili, finhakket
1/2 boks bønnespirer
Saften fra 1 boks hermetisk ananas
Ananasbiter fra 1 boks hermetisk ananas
2 ss olje til steking
Salt
Pepper
Sursøt saus:
3 ss sukker
3 ss soyasaus
2 ss eddik, 7 %
1 ss tomatpuré
1 dl hønsebuljong
1 ss maizena, blandet inn i litt vann
- Bland ingrediensene til den sur søte sausen, bortsett fra maizena og sett tilside.
- Varm olje i en wokpanne. Stek kyllingkjøttet og brun det raskt ved høy temperatur. Krydre med salt og pepper. Ta ut kyllingkjøttet.
- Wok paprikastrimler, ingefær og chili og la det surre til paprikaen er nesten mør. Tilsett bønnespirer og ananasbiter. Bland inn kyllingkjøttet.
- Tilsett ananassaften og den sur søte sausen. Varm raskt opp og jevn sausen med maizena. Kok opp før servering.
- Server wokretten med kokte nudler.
Tidsforbruk: 1 time.
4 porsjoner.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar