fredag 22. februar 2013

LYSE MUFFINS MED SJOKOLADEBITER


Lyse muffins med sjokoladebiter faller i smak både hos små og store. Denne oppskriften kan du bruke som basisoppskrift ved å bytte ut sjokoladen med andre ingredienser, f.eks. bær. Oppskriften gir 12 store, deilige muffins.

Ingredienser:
200 gr. smør
2 dl sukker
4 stk egg
5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 dl kefir
150 gr. kokesjokolade i små biter
12 store muffinsformer

- Rør smør og sukker til det er hvitt og kremaktig.
- Tilsett ett og ett egg om gangen og rør sammen røren mellom hvert egg.
- Sikt sammen hvetemel og bakepulver.
- Tilsett melk litt og litt for å unngå klumper.
- Bland tilslutt inn sjokoladebitene.
- Fordel røren i store muffinsformer. Fyll muffinsformene halvfulle.
- Stek dem midt i stekeovnen ved 200 °C i 15-20 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar