Nydelig fiskegryte med høstens grønnsaker!
Ingredienser
400 g torskefilet
6 stk potet
4 stk gulrot 3 skiver kålrot
2 dl vann
1 ss hvetemel
2 dl melk
3 ss crème fraîche
Salt og pepper
Fiskebuljong
Brød
- Skjær torskefileten i skiver.
- Skjær purre i skiver, potet, gulrot og kålrot i terninger, og legg de i en kasserolle med vann. - Kok grønnsakene i ca. 10 minutter.
- Lag en jevning av mel og melk, rør inn i gryten og kok opp.
- Smak til med salt og pepper, og litt fiskebuljong i terning.
- Ha torsken i gryten og la den trekke til den er kokt.
- Rør inn crème fraîche rett før servering.
- Server gryten med brød ved siden av, og dryss gjerne med friske urter.
Tidsforbruk: 20 minutter.
Porsjoner: 3
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar