lørdag 13. april 2013

GUACAMOLE

 
Guacamole er laget av moset avokado smakt til med saft av lime, løk, chili og hvitløk. Den er super som dipp til grønnsaker, texmex eller som tilbehør til kjøtt eller fisk. Guacamole er ferskvare, og må konsumeres raskt. Som hovedregel bør man lage guacamole rett før man skal spise den, og så spise opp alt.

Ingredienser
2 stk modne avokado, moset med gaffel
2 båter hvitløk, finhakket
1 vårløk, finhakket
1 ss rød chili, finhakket
3 ss limesaft
½ ts salt
¼ ts pepper

- Del avokadoene i to og ta ut kjøttet. Mos med gaffel.
- Finhakk hvitløk, vårløk og chili, og bland dette sammen med avokado.
- Smak til med limesaft, salt og pepper.

Tidsforbruk: 15 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar