søndag 24. mars 2013

INGEFÆRKYLLING MED NUDLER


Det er påskeferie og vi storkoser oss. Det er deilig å våkne opp til sol fra skyfri himmel. I Oslo-marka er det fortsatt skiføre. I dag skal vi på skitur med kakao og kvikklunsj i sekken. Selv om det er ferietid lager vi sunne middagsretter. Her får du oppskriften på en sunn og smakfull rett med kylling og ingefær.

Ingredienser
3 ss olivenolje
1 løk, i skiver
1 kinesisk hvitløk, finhakket
5 cm ingefær, i tynne skiver
2 gulrøtter, i tynne skiver
4 kyllingsbryst, uten skinn og ben, i terninger
3 dl kyllingbuljong
4 ss soyasaus
1 boks bambusskudd
Eggenudler
4 vårløk, hakket
4 ss frisk koriander, hakket

- Varm olivenoljen i woken/stekepannen. Tilsett løk, hvitløk, ingefær og gulrot. Stek i ca. 5 min. til det er blankt og litt mykt.
- Tilsett kyllingbitene og stek til kyllingen er gjennomstekt.
- Tilsett kyllingbuljong, soyasaus og bambusskudd, og la det koke langsomt opp. La det småkoke i ca. 2 - 3 minutter.
- Kok opp nudlene etter anvisning på pakken.
- Pynt med vårløk og koriander, og server.

Tidsforbruk: 40 minutter.
Porsjoner: 4.

1 kommentar:

  1. Det så utrolig godt ut!! Skal prøve å huske på denne oppskriften en dag jeg har kylling :)

    SvarSlett