søndag 4. august 2013

ÅRETS SOMMERFERIE: KORSIKA, ILE ROUSSE


Dette er jo en matblogg, men jeg tillater meg likevel å skrive et innlegg om årets fantastiske sommerferie!

I år tok vi turen til Korsika, til den lille, sjarmerende byen Ile Rousse. Korsika er kjent for vakker natur som er skiftende og dramatisk. På vestkysten er det mange små badeviker som kantes av fascinerende klippeformasjoner. Østkysten er litt flatere med milelange strender og innenlands fjellkjeder hvor snøen kan ligge på toppene lang ut i juni måned. Ile Rousse er en liten by med en avslappende atmosfære. Den lille byen har en fantastisk strand, restauranter, barer, cafeer, butikker og torghandel. Den er akkurat passe stor for en småbarnsfamilie på tur.

Vi bodde på hotellet Langley Resort Napolèon Bonaparte. På hotellet fikk vi servert frokost og middag. Hver dag fikk vi servert forrett, to hovedretter (fisk/kjøtt og pasta) og dessert. Drikke (vin, øl. brus) var også inkludert til middagen. Maten var helt fantastisk. Siste kvelden fikk vi servert villsvin. En ny og spennende matopplevelse! Hotellet bruker hovedsakelig råvarer fra Korsika og har 14 dagers meny. Det var spennende å få nye matretter servert hver eneste dag. Lunsj spiste vi på en av byens små restauranter.

Dagene tilbragte vi stort sett på den fine og langgrunne straden La Plage De L'ile Rousse, som ligger kun 3 minutters gange fra hotellet. Den er akkurat passe stor, så det var enkelt å holde oversikt over barna og eiendelene våre. Temperaturen lå på 30 - 35 grader, og det blåste en sval vind over øya hele tiden. Korsika er en veldig vakker øy og jeg kommer helt sikkert til å reise tilbake!
 
Det nærmer seg høst og det blir mer tid til matlaging og blogging. Først skal jeg nyte den siste ferieuken min! Ønsker alle en fortsatt god sommer!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar