Pannekaker er barnas favorittmat her i huset. Disse pannekakene er veldig gode. Røren får akkurat passe konsistens, og pannekakene blir tynne og luftige. 14 perfekte pannekaker laget jeg av denne røren.
Ingredienser:
5 dl hvetemel
0,5 ts salt
8 dl melk
6 egg, vispet
2 ts sukker
Blåbærsyltetøy
- Bland mel, sukker og salt.
- Tilsett ca. halvparten av melken.
- Visp til du får en tykk røre uten klumper.
- Tilsett resten av melken.
- Visp inn eggene.
- La røren svelle i minimum 1/2 time. Røren kan gjerne lages kvelden i forveien. Oppbevar den i kjøleskapet til dagen etter.
- Smelt litt smør i en varm stekepanne.
- Bruke en øse til å helle pannekakerører i pannen. Vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.
- Server nystekte pannekaker med blåbærsyltetøy.
Tidsforbruk: 1/2 - 1 time. Her er det stekingen som tar tid!
- Server nystekte pannekaker med blåbærsyltetøy.
Tidsforbruk: 1/2 - 1 time. Her er det stekingen som tar tid!
Pannekaker må jeg lage til mini snart, det er lenge siden :)
SvarSlettHa en fin lørdag!
Mye egg og slik skal det være:)Lenge siden jeg har laget pannekaker nå, ble veldig fristet til å slenge sammen noe på kjøkkenet nå.
SvarSlettHa en fin morsdag
Klem
Liza
Ku
SlettBl
SvarSlettKu
Slett