Ingredienser:
600 - 700 gram kyllingbryst
2 ss juice fra lime
2 ss thai fish sauce
1 ss sukker
2 ss thai red curry paste
2 bokser kokosmelk
1 løk, i skiver
1 paprika, i skiver
1/4 kopp koriander, hakket
2 ss ingefær, skrellet og revet
1 pakke sukkererter
1 pakke babymais
1 boks bambusskudd
1 boks ferdigskivet vannkastanjer
Ferske brekkbønner
Ris
- Skjær kyllingen i tynne skiver og sett til side.
- Bland sammen limejuice, fish sauce og sukker i en bolle og sett til side.
- Ha currypaste og en halv boks kokosmelk i gryta. Varm opp til det bobler lett, og du har fått rørt ut det meste av pasten i kokosmelken.
- Tilsett så resten av kokosmelken og løken. Kok opp og la det så småkoke 2 minutter.
- Tilsett limejuiceblandingen og kylling. Kok opp og skru ned varmen. La det så småkoke under omrøring i ca. 5 min.
- Tilsett koriander, ingefær, paprika, sukkererter, babymais, bambusskudd, vannkastanjer og brekkbønner, og la det småkoke til kyllingen er gjennomkokt.
- Server med ris.
Tidsforbruk ca. 1 time.
4 porsjoner.
Nam! Dette så veldig godt ut :) Har aldri lagd eller smakt dette før, men tror eg må lage noe slikt en gang.God helg til deg :)
SvarSlettMmmmm Panang Gai er så godt.
SvarSlettGod helg på deg
Klem
Liza